Hei Uusi Opiskelija,

Me Ainejärjestö Utopiasta haluamme onnitella Sinua opiskelupaikasta. Tiesitkö, että saatuasi opiskeluoikeuden Tampereen yliopiston yhteiskunta- ja kulttuuritieteiden Porin yksikköön tai ollessasi tutkintotavoitteinen avoimen yliopiston opiskelija, olet oikeutettu liittymään ainejärjestömme jäseneksi? Ainejärjestö Utopia ry:n ydintehtävänä on valvoa yksikön opiskelijoiden etua ja järjestää opiskelijoille opintoja tukevaa toimintaa ja virkistysmahdollisuuksia.

Ainejärjestö Utopia ry järjestää perinteisesti kaksi virkistystapahtumaa lukuvuoden aikana. Pyrimme huomioimaan opiskelijoiden kallisarvoisen ajan ja maksimoimaan tapahtumista saatavan hyödyn. Esimerkiksi syksyllä 2015 vietimme yksikön henkilökunnan kanssa yhteisiä Get2Scared-juhlia Halloweenin hengessä, jossa kuulimme ajankohtaisia kauhutarinoita työelämästä, söimme hyvin ja halukkailla oli mahdollisuus 20 minuutin hierontaan tai henkilökohtaiseen liikuntaneuvontaan. Keväällä 2016 perinteikäs viini- ja juustoiltamme sai kylkeensä ripauksen pöytäjuhlaperinnettä ja päivitetty juomalauluvihkomme näki päivänvalon. Keväällä 2016 Ainejärjestö Utopia tuotti myös seminaaritapahtuman Kolmas sektori yhteiskunnassamme, joka oli suunnattu koulutusasteet ylittäväksi kohtaamisfoorumiksi opiskelijoille ja kolmannen sektorin toimijoille. Sääntömääräisten kokousten yhteydessä olemme tarjonneet kokoukseen osallistujille kulttuurielämyksen, esimerkiksi teatterinäytöksen tai konsertin.

Lukuvuoden päättyessä palkitsemme opiskelijoiden äänestämän vuoden valopilkun.
Ainejärjestötoiminta ei kuitenkaan ole pelkkää tapahtumantuottamista, vaan jäsenillämme on mahdollisuus osallistua ja vaikuttaa erilaisissa luottamus- ja edunvalvontatehtävissä mielenkiintonsa ja voimavarojensa mukaan. Toiminnassa mukana oleminen avaakin laajat verkostoitumis- ja vaikuttamismahdollisuudet. Tällä hetkellä jäsenistömme tekee tärkeää työtä osallistumalla niin Tampereen yliopiston kuin Porin yliopistokeskuksen päättäviin elimiin, eri työryhmiin sekä eri hankkeiden ohjaus- ja kehittämistyöryhmiin. Jäsenillämme on myös mahdollisuus anoa harkinnan varaista jäsenavustusta työelämävalmiuksien kartuttamiseen opiskeluaikana. Ja ei ihan, mutta miltei parasta on myös se, että ainejärjestötoiminnasta saa opintopisteitä! Ehdottomasti parasta on toinen toistemme kohtaaminen ja toiminnan tekeminen juuri sellaiseksi, kuin sen itse haluamme olevan!

Tulemme kertomaan toiminnastamme syyslukukauden ensimmäisten päivien aikana. Lisäksi haluamme tarjota Sinulle lounaan lukuvuoden alkaessa, joten olethan kuulolla!
Tervetuloa mukaan!

Ainejärjestö Utopia ry:n hallitus
Karri Kauppila, Liisa Hannula, Ilona Kontinen & Eveliina Kaukkila utopia (a)uta.fi

Olet lämpimästi tervetullut jäseneksemme.
 Koko opi skeluaikaisen jäsenyyden voit lunastaa maksamalla 20e suuruisen liittymismaksun Utopia ry:n pan kkitilille FI98 5700 8120 1319 53. Kirjoita maksun viestikenttään ”JM” sekä sähköpostiosoitteesi. Jäsenyys on opiskeluaikainen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti