Mikä Utopia ry?
Ainejärjestö Utopia ry on Tampereen yliopiston Porin yksikön opiskelijoiden ainejärjestö. 

Yksikkö on osa Tampereen yliopiston yhteiskunta- ja kulttuuritieteiden yksikköä ja sijaitsee Porin yliopistokeskuksessa. Yksikössämme voi opiskella sosiaalityön ja yhteiskuntatutkimuksen (sosiaalitieteet) tutkinto-ohjelmassa sekä hyvinvointipalvelujen järjestämisen maisteriohjelmassa.

Ainejärjestömme on perustettu vuonna 2004. Utopia ry:n tehtävä on valvoa yksikön opiskelijoiden etua ja järjestää opiskelijoille opintoja tukevaa toimintaa sekä virkistystapahtumia.

Yhteistyötä tehdään muun muassa Tampereen yliopiston ylioppilaskunta Tamyn, Porin ylioppilasyhdistys Pointer ry:n, yksikömme henkilökunnan sekä opiskelijoidemme koskettavien ammattijärjestöjen kanssa. Lisäksi yhteistä toimintaa järjestetään yhdessä esimerkiksi Porin yliopistokeskuksen muiden ainejärjestöjen sekä Tampereen sisarjärjestöjen kanssa.

Utopia ry:n jäseneksi voivat liittyä kaikki Tampereen yliopiston Porin yksikön opiskelijat ja yksikössämme sivuainetta opiskelevat sekä Tampereen yliopiston Porin yksikön avoimen yliopiston tutkintotavoitteiset opiskelijat!

Tervetuloa mukaan!